Herken je dit?

 • Je baalt er van dat je steeds zwaarder wordt en niet lekker in je vel zit. 
 • Je bent je er van bewust dat je gezonder moet leven, maar combineer dat maar eens met je eigen bedrijf, veeleisende baan of je drukke sociale leven.
 • Je wilt het ook wel echt en je weet dat het nodig is, maar je bent van 8 tot 8 van huis, hoe doe je dat dan? 
 • Als je naar je agenda kijkt en ziet hoe die gevuld is met allerlei verplichtingen, dan zit er de komende weken eigenlijk geen geschikt moment in om te beginnen, want er is altijd wel iets wat het afvallen in de weg staat.
 • Je ziet op tegen het extra werk en de extra tijd die dit met zich meebrengt. Je ziet jezelf niet met allerlei Tupperware bakjes naar de zaak of kantoor gaan. Het moet gebeuren, maar het 'hoe' weerhoudt je er van.
 • Je sport niet meer omdat je het niet in je schema krijgt en je hebt de energie er niet voor. Als je wel zo dapper bent om het te doen, dan merk je dat je achteraan loopt of fietst en dat vind je ook niet leuk meer.
 • Je maakt je zorgen over je gezondheid en weet dat het beter voor je is om af te vallen zodat je je fitter en gezonder voelt.

Je bent niet de enige

Ik coach al jarenlang ondernemers en drukbezette professionals die serieus hun overgewicht aan willen pakken, maar niet weten hoe dat past in een overvolle agenda. Iedere keer valt het me op hoe groot de stap is om écht door te pakken. Je ziet simpelweg niet hoe je het praktisch in kan vullen met de lange uren die je al maakt. En dat vind ik zo zonde. Het kan echt anders. Maak de keuze dat het nu klaar is en kom in actie. 


graph

Wil je heel graag:

 • afvallen zodat je weer lekker in je vel zit
 • op een normale, gezonde manier eten, waarbij je het ook volhoudt
 • dat het allemaal zonder al te veel gedoe in te passen is in jouw drukke werk- en privé-leven
 • deze afvalpoging laten slagen en toevoegen aan je lijstje met succesvolle projecten
 • je gezondheid prioriteit geven en je fitter en gezonder voelen
 • een stok achter de deur, want je kent jezelf 
 • focus houden, zodat het écht gaat gebeuren


Ja, dat wil ik >>

Dan is het MooiGewicht 90-dagen-programma voor jou!

Hoe zou het voor je zijn als het écht gaat gebeuren? Dat jij na die 90 dagen met minder kilo's door het leven gaat, dat je de regie over je gewicht hebt en het ook zo weet te houden? Zodat je met meer energie, fitter en gezonder in het leven staat?

leren kiezen  

Je weet met alles wat je aan eten voorgeschoteld krijgt keuzes te maken die voor jou op dat moment het beste zijn.

bewust kiezen  

Je leert bewust de juiste keuzes te maken zodat je echt gezond eet, calorieën bespaart en vooral ook kunt blijven genieten van eten.

gewoontes doorbreken  

Je hebt je belemmerende gewoontes doorbroken, die staan je niet meer in de weg bij het afvallen.

gezonder eten en afvallen zonder gedoe  

Je leert alles over gezonde voeding, zonder fratsen, hypes en gedoe. Je hebt alle ruimte en vrijheid om zélf keuzes te maken.

dit is voor altijd

Je houdt het vol, weet de verleidingen moeiteloos te weerstaan en je haalt zonder strijd jouw doel. We houden het leuk.

jouw nieuwe leefstijl  

Je ontwikkelt een eigen, gezonde leefstijl, die perfect past bij jou, jouw gezin en drukke leven. Na 90 dagen ga je niet terug naar start, maar weet je exact wat te doen om het zo te houden


Je investering is

€ 1.197 

Dit is inclusief BTW en bij betaling ineens bij aanvang van het programma. Je kunt ook in 3 maandelijkse termijnen (vooraf) van € 407 betalen.  

Afhankelijk van je aanvullende verzekering vergoedt je zorgverzekeraar hiervan een gedeelte.

“ik heb geleerd om vooruit te denken en te anticiperen op wat gaat komen, mooi proces om mee te maken. Ik maak nu veel bewuster keuzes in wat ik eet. Ik ben in 2 maanden tijd 7,5 kilo kwijt.”

Dennis, ondernemer - 7,5 kilo in 2 maand

90-Dagen Afvalprogramma

1-op-1 begeleiding door gewichtscoach Rian Klein Koerkamp

Ben jij er klaar voor om af te rekenen met je overgewicht? Zodat je je fitter en gezonder voelt?

Wil je leren hoe je voor altijd grip houdt op je gewicht met een eet- en beweegpatroon dat perfect past bij jouw drukke leven?

Met het 90-dagen-afvalprogramma bereik je dat gegarandeerd.

Het 90-dagen-afvalprogramma

1-op-1 coaching  

1-op-1 coaching: bij mij op de praktijk, via Skype of Facetime.

Twee afspraken van éen uur en vijf van een half uur. Deze afspraken zijn er helemaal op gericht om jou zo efficiënt mogelijk je doel te laten realiseren.

online coaching

Het maakt niet uit waar je woont, afstand is geen probleem. Afspraken kunnen prima via Skype of Facetime. Met een smart-weegschaal volg ik je gewicht op afstand. Laat de techniek je helpen. Mijn klanten hebben er goede ervaringen mee.

online ondersteuning  

Online pakket met alle informatie, tips en adviezen over gezonde voeding en afvallen: betrouwbare informatie, praktisch toepasbaar en zonder fratsen.

jouw stok achter de deur  

Je zet zelf de stappen, maar hoeft het niet alleen te doen.

afvallen zonder gedoe  

Dit is jouw investering in je gezondheid zodat je weer lekker in je vel zit. Je pakt de regie over je gewicht.

Je staat er niet alleen voor, we gaan het samen doen. Mijn 1-op-1 programma duurt 90 dagen, waarbij ik je stap voor stap coach bij het gezonder maken van je leefstijl en afvallen. We houden rekening met je overvolle agenda, met je onregelmatige werktijden en dus ook onregelmatige maaltijden. En met het feit dat je niet staat te springen om vier keer per week een uur eerder je bed uit te gaan om te gaan sporten.  

Alles in het programma is erop gericht om het zo efficiënt mogelijk aan te pakken. 

“Ik had niet verwacht dat ik dit gewicht ooit weer aan zou tikken! Juist op het moment dat het even niet meer lukte, stimuleerde Rian me om door te gaan. Nu gaan mijn laarzen weer dicht en durf ik weer strakkere kleding aan te doen omdat mijn buik niet meer in de weg zit. Super blij mee, het gevoel is zo fijn. 

Janneke, marketing & communicatie-professional - 5,5 kilo in 2 maanden tijd (7% van het lichaamsgewicht)

Wie ben ik? 

Ik ben Rian Klein Koerkamp, ik coach ondernemers en drukbezette professionals bij het afvallen.  

Ik weet als geen ander hoe het is om in een druk en hectisch bestaan in balans te blijven. Met het jarenlang werken in de zakelijke dienstverlening met lange werkdagen, veel vergaderingen, kilometers in de auto en een behoorlijke dosis stress is het mij gelukt mijn gewicht te krijgen zoals het nu is (en dat is 13 kilo minder), zo te houden en dat met een normale en gezonde manier van eten en bewegen.  

De afgelopen jaren heb ik in mijn praktijk vele drukbezette professionals mogen begeleiden en zien afvallen. Ik heb een unieke methode ontwikkeld die bewijst dat een druk bestaan en een gezonde leefstijl heel goed te combineren zijn. De voldoening en de energie die het succes van de mensen die ik begeleid mij geeft, is voor mij dé drijfveer om te doen wat ik nu doe. Het is mijn missie om ondernemend Nederland slanker en gezonder te maken.  


Input your text in this area

Waarom wachten?

 • Dat je je gezondheid geen prioriteit geeft 
 • Dat je een garderobe in weer een grotere maat aan moet schaffen
 • Dat je uiterlijk niet overeenkomt met wat je eigenlijk uit wilt stralen
 • Dat je niet meer kunt genieten van lekker eten omdat je je schuldig voelt


Kies voor jezelf en voor je gezondheid en start nu met mijn 90-dagen-afvalprogramma voor ondernemers en drukbezette professionals. Ik coach je heel efficiënt 1-op-1 (via Skype, FaceTime of bij mij op de praktijk) bij het aanpassen van je eet- en beweegpatroon rekening houdend met jouw drukke levensstijl. Stap voor stap werken we aan een manier van eten en bewegen die past bij jou.  


Je investering is

€ 1.197 

Dit is inclusief BTW en bij betaling ineens bij aanvang van het programma. Je kunt ook in 3 maandelijkse termijnen (vooraf) van € 407 betalen. Afhankelijk van je aanvullende verzekering vergoedt je zorgverzekeraar hiervan een gedeelte.


Meer ervaringen van het werken met mij...

René, eigenaar advieskantoor - 11 kilo in 3 maanden "Deze leefstijl bevalt me wel, het was eigenlijk gewoon gênant wat ik voorheen deed. Ik sta nu fitter op, ga fit naar huis, het geeft me een goed gevoel en veel voldoening als ik het netjes heb gedaan." 

Cor, ondernemer in automotive - 7 kilo in 2 maanden "Ik voel me zo veel fitter. 's Middags heb ik geen energiedip meer, ik ben 's morgens beter uitgeslapen, ik kan me beter concentreren. Gezond eten heeft dus echt invloed. 

Els, ondernemer in IT - 6 kilo in 3 maanden "Het is heel praktisch toepasbaar. De app maakt heel zichtbaar waar de extra's in zitten en wat het effect is. Ik weet nu precies wat ik moet doen, dat geeft rust

Jacqueline, zelfstandig coach - 19 kilo afgevallen "De structuur van Mooi Gewicht, de inzichten die ik opdeed en het huiswerk dat ik meekreeg, maakten het afvallen een spannend spel om te doen. Rian is deskundig en heeft geen oordeel. Na exact 3 jaar ben ik nog steeds slank (en dat is 19 kilo lichter) en ben ik de beste versie van mijzelf. Mijn beslissing om met haar een kop koffie te gaan drinke is eén van de betere die ik heb genomen.

Via deze link kun je alle referenties over het werken met mij lezen.