menubloggratisvideoseriegratis kennismaking90-dagen-afvalprogrammacontact

Met gezonde voeding slanker, fitter en lekker in je vel

GRATIS receptenbundel
"Rian’s 28 favoriete maaltijden voor een gezonde leefstijl zonder dieet."

Wil jij voor de komende vier weken een slank en gezond antwoord op de vraag ‘wat eten we vandaag?’

Meld je direct aan voor mijn gratis bundel. Je ontvangt dan ook regelmatig tips en adviezen per e-mail voor een slanker lijf en een fitter gevoel.

Download hier

"Laat mij je leren om je gewicht voor altijd te managen."

Rian Klein Koerkamp - Coach bij het afvallen voor ondernemers 

Ben jij er klaar voor?

Als ondernemer ben je continu bezig met je bedrijf en dat is logisch. Je zorgt er voor dat het je klanten en personeel aan niets ontbreekt, je werkt keihard en de zaak draait ook prima. 

Maar ondertussen draai jij zelf helemaal niet meer zo prima. In de hectiek van elke dag vergeet je net zo goed voor jezelf te zorgen als voor je bedrijf. Fatsoenlijk eten schiet er vaak bij in en het sporten is al helemaal op een laag pitje komen te staan. 

In werkelijkheid voel je je 's avonds moe en futloos en heb je de puf niet meer om nog van de bank te komen. 

Herken jij dit?

Je weet heel goed dat je te zwaar bent, daar baal je ook stevig van.

Je bent je er van bewust dat je gezonder moet leven, maar combineer dat maar eens met je bedrijf en je drukke sociale leven.  

Je moet er niet aan denken om 4 keer in de week naar de sportschool te gaan, waar moet je de tijd vandaan halen? 

Als je naar je agenda kijkt en ziet hoe die gevuld is met allerlei verplichtingen, dan zit er de komende weken eigenlijk geen geschikt moment in om te beginnen, want er is altijd wel iets wat het afvallen in de weg staat. Dus laat je het er maar bij zitten.  

Je hebt geen zin om op een of ander dieet te gaan, waarbij je niks meer mag en veel moet. Het moet wel een beetje leuk blijven, toch?  

Je ziet op tegen het extra werk en de extra tijd die dit met zich meebrengt. Je ziet jezelf al helemaal niet met allerlei Tupperware bakjes naar de zaak gaan of een aparte maaltijd koken. 

Hoe nu verder?

Hoe lang kun je het nog veroorloven om zo door te gaan? Wat kost het jou om je gezondheid geen prioriteit te geven? Als jij omvalt, valt je bedrijf dan ook om? Wat betekent het voor je gezin dat jij niet lekker in je vel zit, dat je je niet fit voelt en weinig energie hebt?  

Hoogste tijd om de knop om te zetten! Welke stappen ga jij zetten om definitief af te rekenen met de kilo's? Neem je genoegen met halfslachtige pogingen en blijf je aanmodderen of ben je er klaar voor om er serieus mee aan de slag te gaan?  

Ik kan je helpen om je gewicht voor altijd te managen, zodat je je fitter en gezonder voelt en meer energie hebt. 

Voor wie maak ik het verschil?  


  • Je bent ondernemer of je ziet jezelf in ieder geval als ondernemend ;-)
  • Je maakt graag je eigen keuzes, alleen op dit vlak ontbreekt het je aan kennis om de juiste keuzes te maken
  • Je zit niet te wachten op een juf die met lijstjes en menu's komt, die passen toch niet bij alles wat er in je agenda staat
  • Je bent op zoek naar wat er wél kan, in plaats van te kijken naar alles wat niet mag
  • Je zoekt een duurzame oplossing, geen quick fix die voor even heel goed werkt maar die je daarna weer terug naar start brengt
  • Je werkt het liefste met een betrokken partner in business die samen met jou voor resultaat gaat
  • Je kent jezelf, je weet dat je het zelf moet doen. Je zoekt wel iemand die je daarbij coacht, helpt om de focus te houden en je doel zonder gedoe te bereiken

Ik kan je helpen je ideale gewicht te bereiken én vast te houden

Gratis receptenbundel  

met Rian’s 28 favoriete maaltijden voor een gezonde leefstijl zonder dieet.

Wil jij voor de komende vier weken een slank en gezond antwoord op de vraag ‘wat eten we vandaag?’

Meld je direct aan voor mijn gratis bundel. Je ontvangt dan ook regelmatig tips en adviezen per e-mail voor een slanker lijf en een fitter gevoel.  

lees meer...

Kickstart 'afvallen voor ondernemers'

Voor slechts € 27 ontvang je elke week, vier weken lang, een trainingsvideo in je mailbox. Deze video's geven je een vliegende start bij het afvallen: praktisch, no-nonsense en gericht op resultaat. Hiermee heb jij de kennis en tools om af te vallen én op gewicht te blijven.  

lees meer...

Foto Rian achter laptop

Vraag nu een gratis sessie aan!  

In een Skype-sessie van 20 minuten geef ik je waardevolle tips die je meteen toe kunt passen, zodat je zonder gedoe en veel extra tijd een start maakt met afvallen. Vul het contactformulier in en we plannen je gratis coachingssessie.  

lees meer...

90-Dagen-Afvalprogramma 

90 dagen samen met mij intensief werken aan jouw nieuwe leefstijl. Na dit 1-op-1 traject is jouw eetpatroon en je gewicht gezonder. Je staat met meer energie, fitter en gezonder in je bedrijf én het leven. 

lees meer...

Over mij

Ik weet als geen ander hoe het is om in een druk en hectisch bestaan in balans te blijven. Met het jarenlang werken in de zakelijke dienstverlening met lange werkdagen, veel vergaderingen, kilometers in de auto en een behoorlijke dosis stress is het mij gelukt om mijn gewicht vast te houden en gezond te blijven eten.  

De afgelopen jaren heb ik in mijn praktijk veel ondernemers en drukbezette professionals begeleid en zien afvallen. Mensen die allemaal de keuze hebben gemaakt om afvallen en hun gezondheid prioriteit te geven. Ik heb ervaren wat dat voor hun betekent: fitter worden, meer energie hebben, kleding die weer veel leuker staat zijn resultaten die we bereiken. Zij zijn net zo trots op zichzelf als op hun bedrijf. Dat succes is voor mij de drijfveer om nog veel meer ondernemers hiermee te helpen. 

https://youtu.be/r98jz2PQUNo
Lees meer over mij >>

Deze ondernemers zijn al manager over hun gewicht

Foto voor-na

Erwin van Amersfoort, eigenaar van OneTwoCode, dé WordPress Specialist uit Apeldoorn. www.12code.nl

Het 90-dagen programma van Mooi Gewicht is voor iedereen goed te doen. Dat komt door de handige tools die je aangereikt krijgt, in combinatie met een gezonde dosis motivatie. Ik pas weer beter in mijn kleding en ga trots de straat op.  

foto voor - na

Arthur Rouwenhorst, directeur van Rouwenhorst Isolatie BV Zijn bedrijf is specialist in het duurzamer maken van uw woning of bedrijfspand. www.rouwenhorst-isolatie.com

In totaal viel ik 27 kilo af! Er was een heleboel dat ik niet wist. Nu ik wel weet hoe ik die keuzes kan maken en bewuster ben geworden van wat goed is en wat niet, kies ik altijd voor de betere optie. Ik ga liever voor de bruine boterham dan het pistoletje. Het was helemaal niet zwaar. 

foto voor - na

Jeroen Reinders.
mede-eigenaar en makelaar bij Reinders Huizen en Hypotheken www.makelaarinapeldoorn.nl

Foto voeten zwembad

Danny. ondernemer in vloeren Resultaat: 8,1 kilo (7% van het lichaamsgewicht) in 3 maanden tijd 

Ik kom veel bij klanten, dan wil ik graag netjes en in mooie kleding voor de dag komen. Na het 90-Dagen-Programma zit er echt ritme in mijn eetpatroon. In het weekend heb ik wel eens een snackdag, maar daarna pak ik ook weer gewoon terug. Ik weet goed keuzes te maken en het is heel goed vol te houden. Voorheen was het afvallen even flink knallen om er daarna weer genoeg van te hebben, dat heb ik nu totaal niet. Ik voel me lekker en goed.  

BLOG

ik wilde dit jaar 10 kilo afvallen, nog maar 15 te gaan

Mensen willen echt graag die kilo’s kwijt, lekkerder in het vel zitten en fit zijn, de praktijk is dat het voor geen meter gaat. We willen het wel, maar doen het niet.

Wat maakt nou dat we er zou tegenaan blijven kijken? Belangrijker nog: wat maakt dat je wél in beweging komt...

Lees meer...

Wat wil je? Wat wil je écht? Dat is natuurlijk prima om uit te drukken in kilo’s, dat kunnen we ook goed meten en monitoren. Daar houd ik ook van :-). Maar wat daarbij nog veel belangrijker is, is wat dat streefgewicht voor joú mogelijk maakt.

lees meer...

Afvallen. ‘Oh, dat is toch niet zo moeilijk, dan moet je gewoon wat minder snoepen en meer sporten!’ Dat riep onze jongste dochter (7) toen ik haar uitlegde wat ik voor werk doe bij Mooi Gewicht. Heerlijk toch, zo’n nuchtere en eenvoudige blik op de wereld waar ik elke dag tot over m’n oren in zit? Het mooie is, ze heeft helemaal gelijk…

lees meer...

Lees al mijn blogs >>

© | Mooi Gewicht | Privacyverklaring