Hoe zou je het vinden als ik jou nóg meer help bij het afvallen? 

Download dan mijn videoserie Kickstart 'Afvallen voor ondernemers' 

Hiermee geef jij jezelf een superstart bij het afvallen!

JA, GEEF MIJ DE KICKSTART

Vier weken lang begeleiding Voor slechts € 27 ontvang je elke week, vier weken lang, een trainingsvideo in je mailbox. Deze video's geven je een vliegende start bij het afvallen: praktisch, no-nonsense en gericht op resultaat.  

Het beste van wat ik te bieden heb Ik deel alles wat zich in de praktijk bewezen heeft. Ik deel mijn kennis en ik laat je in actie komen, want alleen iets gaan doen zorgt er voor dat er ook echt iets gebeurt.

Gegarandeerd resultaat Deze video-serie zit boordevol kennis en inspiratie, zodat je de goede dingen doet om je doel te bereiken. Je kunt direct aan de slag en in de eerste week al resultaat op de weegschaal zien. 

Ben je ondernemer en wil je afvallen?

Ik help je voor slechts € 27 incl. btw!

Te mooi om waar te zijn? Bekijk de voordelen  

Je speelt al een tijdje met de gedachte om wat af te vallen. Je probeert eens wat, laat dingen staan of loopt een extra rondje. Maar als je eerlijk bent werkt dat ook niet echt. Misschien denk je wel dat het gewoon niet anders kan? Dat het afvallen voor jou niet is weggelegd omdat je te druk bent, geen tijd hebt om te sporten of te veel sociale en zakelijke verplichtingen hebt, waarbij er altijd gegeten en gedronken wordt?

Herken je dit:

  • Je baalt er van dat je steeds dikker wordt en dat je 's avonds na een drukke dag geen energie meer hebt om nog iets te doen. 
  • Je weet als geen ander dat elk pondje door het mondje gaat. Het gaat je echter te ver om overal "nee" tegen te zeggen, dat wil je ook niet.
  • Als je naar je agenda kijkt en ziet hoe die gevuld is met allerlei verplichtingen, dan zit er de komende weken eigenlijk geen geschikt moment in om te beginnen. Er is altijd wel iets wat het afvallen in de weg staat.
  • Je ziet jezelf niet met Tupperware bakjes naar de zaak gaan of een andere maaltijd dan je gezin te koken. Je zit niet te wachten op een streng dieet waarbij je van alles moet en niets mag.
  • De kilo's zitten je letterlijk in de weg. Je beweegt lastiger en je lijf begint te protesteren tegen de extra kilo's.
  • Je sport niet meer omdat je het niet in je schema krijgt en je hebt de energie er niet voor. Als je wel zo dapper bent om het te doen, dan merk je dat je achteraan loopt of fietst en dat vind je ook niet leuk meer.
  • Je vraagt je of het ook niet gewoon bij het ouder worden hoort...

Kortom: je weet niet goed hoe nu verder.... 

Dus wat ga je doen? Weer een paar maanden wachten?  

Weer een poging wagen, aanmodderen en blijven rondlopen met hetzelfde onbevredigende gevoel?

Je hebt altijd de kans om het anders te gaan doen en de belofte aan jezelf om af te vallen echt in te lossen. Om je gewicht te gaan managen, zodat je meer energie krijgt, je fitter voelt en gezond blijft. En dat is niet ingewikkeld. Dat is een kwestie van de juiste dingen doen, dingen die er gegarandeerd voor zorgen dat je afvalt.

Dit is het moment om die dingen te gaan doen, juist nu. Je kunt wachten tot een moment dat er niks meer in je agenda staat. Dat moment komt er niet is mijn ervaring. Er is altijd wel iets dat het afvallen in de weg staat. Het is de kunst om met dat alles te dealen. Als je dat kunt, heb je voor altijd de regie over je gewicht.

Starten kan nu en, als je wilt, samen met mij voor maar € 27 incl. btw.

Het kan anders! ...en ik kan je daarbij helpen 

Hoe zou je het vinden als ik jou ga helpen met het afvallen?

Ik heb in de afgelopen jaren al honderden toppers succesvol begeleid naar een gezonder gewicht en ik zie bij al deze klanten wat werkt en wat niet werkt. 

Dat kan ook voor jou, gegarandeerd. Ik weet precies wat je moet doen om af te vallen, op een manier die moeiteloos past in jouw drukke bestaan als ondernemer. Afvallen op deze manier kost jou geen tijd en gedoe, het levert je alleen maar winst op. Je voelt je zoveel fitter, gezonder en je blijft gewoon meedoen met al die anderen.  

Als jouw gewicht nog niet is wat het zou moeten zijn, bestel dan nu mijn video-serie "Kickstart afvallen voor ondernemers".

De voordelen van de Kickstart afvallen voor ondernemers

Vier weken lang begeleiding Voor slechts € 27 ontvang je elke week, vier weken lang, een trainingsvideo in je mailbox. Deze video's geven je een vliegende start bij het afvallen: praktisch, no-nonsense en gericht op resultaat.  

Het beste van wat ik te bieden heb Ik deel alles wat zich in de praktijk bewezen heeft. Ik deel mijn kennis en ik laat je in actie komen, want alleen iets gaan doen zorgt er voor dat er ook echt iets gebeurt.

Gegarandeerd resultaat Deze video-serie zit boordevol kennis en inspiratie, zodat je de goede dingen doet om je doel te bereiken. Je kunt direct aan de slag en in de eerste week al resultaat op de weegschaal zien. 

Dit is Mooi Gewicht 

Er is zoveel mogelijk om af te vallen, misschien wel te veel… Je verdwaalt in alle opties en je weet gewoon niet wat echt werkt en wat niet werkt. Daar heb ik de oplossing voor!  

Vanuit mijn ervaring heb ik gekeken naar wat nu echt werkt om af te vallen en waarmee je ook op gewicht kunt blijven. Wist je dat slechts 1 op de 30 mensen die afvalt na een jaar nog op dat gewicht is? Dat kan anders, dat bewijst mijn aanpak.

Alles wat je moet weten om jouw gewicht voor altijd te kunnen managen heb ik in deze video-serie gestopt: kickstart afvallen voor ondernemers. 

En deze kickstart bied ik aan voor slechts €27 incl. btw. 

Wat levert het je op?

 je ontdekt waarom veel mensen, jij waarschijnlijk ook, de mist ingaan bij het afvallen.

je ontdekt waar voor jou de beste en makkelijkste mogelijkheden liggen om op een gezonde, eenvoudige manier af te vallen. Je hoeft er echt geen gekke dingen voor te doen. Of je leven drastisch om te gooien.

je leert heel praktisch, wat je het beste kunt eten. Welke keuzes je kunt maken. Je ziet door de bomen het bos in voedingsland weer.

je leert om je gewicht en je eetpatroon voor altijd te managen.

Bestel nu en krijg begeleiding bij het afvallen voor slechts €27 incl. btw

JA, IK DOE MEE AAN DE KICKSTART

Dit is wat andere ondernemers zeggen:

Arthur
Resultaat: 27 kilo 

In totaal viel ik 27 kilo af! Er was een heleboel dat ik niet wist. Nu ik wel weet hoe ik die keuzes kan maken en bewuster ben geworden van wat goed is en wat niet, kies ik altijd voor de betere optie. Ik ga liever voor de bruine boterham dan het pistoletje. Het was helemaal niet zwaar. 

Danny
Resultaat: 8,1 kilo (7% van het lichaamsgewicht) in 3 maanden tijd  

Na het stoppen met roken is er 10 tot 15 kilo bijgekomen, in 1 jaar tijd ben ik een andere ik geworden. Het liep de spuigaten uit, zat niet lekker in m’n vel. Ik kom veel bij klanten, dan wil ik graag netjes en in mooie kleding voor de dag komen. Ik wilde niet meer met eiwitshakes en een streng eetschema aan de slag, maar graag afvallen met gezonde voeding in combinatie met sporten. Na het 90-Dagen-Programma zit er echt ritme in mijn eetpatroon: ik heb een heerlijk en voedzaam ontbijt ontdekt, ik lunch gezond en eet ’s avonds lekker met de pot mee. Het snoepen doe ik nauwelijks meer. In het weekend heb ik wel eens een snackdag, maar daarna pak ik ook weer gewoon terug. Ik weet goed keuzes te maken en het is heel goed vol te houden. Voorheen was het afvallen even flink knallen om er daarna weer genoeg van te hebben, dat heb ik nu totaal niet. Ik voel me lekker en goed.  

Els
Resultaat: 6 kilo (10% van het lichaamsgewicht) afgevallen in 3 maanden
 

Ik zat met het probleem dat ik voor mijn gevoel al best gezond at, niet zo veel snoepte, maar toch gingen ik de kilo’s die graag kwijt wilde, er maar niet af. Ik wilde ook niet gebruik gaan maken van een crashdieet of andere gekke dingen, maar ik wilde eigenlijk mijn eetpatroon op orde krijgen. Weten wat gezond is en wat niet. En zij heeft me controle gegeven over mijn eigen gewicht. Ik ben me nu veel bewuster van het effect dat sommige voeding heeft op mijn gewicht, waardoor ik bewustere keuzes maak om iets wel of niet te eten. En ik weet nu ook hoe ik mijn gewicht onder controle kan houden. Loop ik even uit de pas, dan weet ik wat ik moet doen om mijn gewicht weer goed te krijgen. En dat geeft een heel erg goed gevoel, want daardoor kan ik nog steeds genieten van een taartje of iets anders minder gezonds. En dit allemaal met maar een kleine aanpassing op mijn eetpatroon. Hiermee heb ik niet alleen mijn gewicht onder controle, maar eten mijn gezin en ik ook nog eens veel gezonder.  

Start direct en voorkom dat je nog zwaarder wordt

Hoeveel je ook wilt afvallen, het maakt niet uit. Alles is winst. Weet dat een ondernemer die fit is, gezond eet en zich zelfverzekerd voelt over zijn lichaam meer kansen heeft op zakelijk succes, het bedrijf met meer energie runt en de omzet verhoogt.

Als je wilt instappen, doe het dan nu. 

Heb je mijn e-book nog niet ontvangen?

Ik heb je zojuist een mail gestuurd. Je hoeft enkel op de link in de zojuist verzonden mail te klikken. Veel succes!  

Heb je de mail na 15 minuten nog steeds niet ontvangen? Probeer dan het volgende:  

  • Check je spambox / reclamefolder
  • Neem rian@mooigewicht.nl op in je contacten
  • Werkt dit niet: stuur me dan een mail op rian@mooigewicht.nl Dan ga ik het voor je regelen.