Rian Klein Koerkamp 

coach voor ondernemers bij het afvallen

Hi, ik ben Rian.

Ik weet als geen ander hoe het is om in een druk en hectisch bestaan in balans te blijven. Met het jarenlang werken in de zakelijke dienstverlening met lange werkdagen, veel vergaderingen, kilometers in de auto en een behoorlijke dosis stress is het mij gelukt om mijn gewicht vast te houden en gezond te blijven eten.  

De afgelopen jaren heb ik in mijn praktijk vele, drukbezette professionals begeleid en zien afvallen. Mensen die allemaal de keuze hebben gemaakt om afvallen en hun gezondheid prioriteit te geven. Ik heb ervaren wat dat voor hun betekent: fitter worden, meer energie hebben, kleding die weer veel leuker staat zijn resultaten die we bereiken. Ik word er ontzettend blij van en dat is voor mij dé drijfveer om te doen wat ik nu doe.  

Het is mijn missie om de mensen, die afvallen op hun to-do list hebben staan, te begeleiden op weg naar hun ideale gewicht. Met mij als coach heb je een partner in business om je doel echt te halen, die gaat voor kwaliteit en die geen excuses accepteert.  

Ben jij klaar voor Mooi Gewicht? 

Neem snel contact op!

Hoor of zie je liever wat mijn werkwijze is bij Mooi Gewicht? Bekijk dan onderstaande pitch die ik hield bij Coffeepitch Apeldoorn.

Ik heb een hekel aan SPAM en ga zorgvuldig met je gegevens om.

Terug naar homepage

© | Mooi Gewicht | Privacyverklaring