Klantervaringen
terug naar homepage

Klanten aan het woord...

deze ondernemers gingen je voor.

Lees hier de nieuwste reviews
Ook kennismaken?
plan direct in mijn agenda>>


September 2018, Erwin van Amersfoort, eigenaar van OneTwoCode, dé WordPress Specialist uit Apeldoorn. www.12code.nl

Erwin zag zichzelf langzaamaan steeds zwaarder worden. Door zijn beroep als webdeveloper, zat hij vooral veel gedurende de dag. Hij deed meerdere dieetpogingen, maar iedere keer belandde hij in zijn oude patroon. Tijd om het roer drastisch om te gooien.  

Hoe ben je bij Mooi Gewicht terecht gekomen? Ik zag op Social Media dat Rian iemand uit mijn netwerk succesvol begeleid heeft tijdens het afvalproces. Op haar website kreeg ik direct het gevoel dat ze mijn problemen begreep en dus belde ik haar. Voor ik er erg in had, zat ik bij haar aan tafel en bespraken we het afslankproces. In het begin was ik nog niet volledig overtuigd.  

Hoe heeft Mooi Gewicht je kunnen helpen? Tijdens het 90-dagen programma heb ik erg veel geleerd over voeding en aan de hand daarvan mijn voeding aangepast. Ook ben ik iets actiever geworden. Ik ontdekte wat voeding met je kan doen – zowel positief als negatief. Het was een fijne ervaring: als je eenmaal begint met afvallen wordt het vanzelf heel leuk.  

Wat was het resultaat? Ik ben in 90 dagen 12 kilo afgevallen, en dat terwijl ik ook nog vier weken tussendoor op vakantie ging. Ik at ijsjes, dronk regelmatig een biertje en ging barbecueën. Rian is een hele fijne stok achter de deur, een sparringpartner. Het is iemand waar je met plezier tweewekelijks op de weegschaal wil staan. Ik snap nu niet meer waarom ik bij aanvang twijfels had.  

Kun je het 90-dagen programma aanbevelen? Het 90-dagen programma van Mooi Gewicht is voor iedereen goed te doen. Dat komt door de handige tools die je aangereikt krijgt, in combinatie met een gezonde dosis motivatie. Ik pas weer beter in mijn kleding en ga trots de straat op.  

Arthur Rouwenhorst is een drukke man, die veel aan het werk is. Zijn gewicht schommelde altijd al en hij viel in het verleden vooral op zijn eigen manier af. Toen hij het gewicht van 113 kilo bereikte en graag een goed voorbeeld voor zijn zoon wilde zijn, besloot hij aan te kloppen bij Rian van Mooi Gewicht. Hoe was die ervaring?  

Hoe ben je bij Mooi Gewicht gekomen? Ik vond zelf nooit dat er echt iets aan de hand was. Ik dacht nooit echt ‘nu moet er iets gebeuren’, want ik voelde me nooit slecht. Wat voor mij wel echt de doorslag gaf, was omdat ik een voorbeeld wil zijn voor mijn zoon. Ik kan niet zeggen: jij moet afvallen, terwijl ik zelf met zwaar overgewicht loop. Daarom besloot ik het voortouw te nemen en te bewijzen dat ik het kan.  

Hoe heeft Mooi Gewicht je kunnen helpen? Ik leerde hoe ik mijn eetpatroon kon aanpassen en meer kon bewegen. Dat deden we door middel van een app. Het was voor mij een goede houvast, waardoor het dit keer wel gelukt is. Ik leerde hoe ik zelfs ijsjes op vakantie kon eten die ik lekker vind.  

Wat was het resultaat? In totaal viel ik 27 kilo af! Er was een heleboel dat ik niet wist. Nu ik wel weet hoe ik die keuzes kan maken en bewuster ben geworden van wat goed is en wat niet, kies ik altijd voor de betere optie. Ik ga liever voor de bruine boterham dan het pistoletje. Het was helemaal niet zwaar.  

Kun je het 90-dagen-programma aanraden? Als ik puur voor mezelf spreek, dan vind ik de persoonlijke aandacht heel fijn. Ik krijg het gevoel dat we er dan samen voor gaan. De afspraken zijn ook echt een moment om naartoe te werken. Je blijft daardoor in die periode scherp. Ik zou het dus zeker aanbevelen.  

Mei 2018, Arthur Rouwenhorst, directeur van Rouwenhorst Isolatie BV Zijn bedrijf is specialist in het duurzamer maken van uw woning of bedrijfspand. www.rouwenhorst-isolatie.com

meer reacties...

maart 2019 - Hans, ondernemer, 49 jaar Resultaat: 11 kilo in 3 maanden tijd

Als je net als ik veel onderweg bent (vliegtuig in, hotel uit, veel eet in restaurants) met een onregelmatig leven is het zeer eenvoudig overgewicht te genereren, en des te moeilijker om de kilo’s onder controle te krijgen. Ondanks diverse afslankpogingen bleef ik zo’n 14 kilo overgewicht houden.  

Wat een verademing om bij Rian van Mooi Gewicht aan te kloppen. Op basis van de 'Schijf van Vijf' (maar dan wel 2019 proof) en haar no-nonsense aanpak gebaseerd op feiten ('meten is weten') met een prima App ter ondersteuning, was het voor mij vrij snel duidelijk wat er moest veranderen.  

Tijdens mijn tweede bezoek aan Rian werd mij al heel duidelijk gemaakt welk eetgedrag ik moest veranderen en waar ik met name op moest letten; Rian brengt dit heel duidelijk over met praktische tips en de nodige theoretische onderbouwing. Op een prettige manier wist zij mij bij de les te houden gedurende het 90 dagen programma. Een absolute aanrader!  

Het resultaat was dat ik na afloop van de 90 dagen zo’n 11 kilo ben afgevallen.  

Het allerbelangrijkste voor mij is dat Rian’s programma niet zo zeer focust op wat er allemaal niet mag, maar op “bewust keuzes maken” waardoor mijn eetgedrag zonder al te veel opofferingen aanzienlijk is veranderd.  

Ook na de 90 dagen merk ik dat mijn gewicht blijft afnemen in gecontroleerde, kleine stapjes en vooral dat ik mij een heel stuk fitter en gezonder voel; een onbeschrijfelijk gevoel😄  

Mijn onregelmatige leven wordt niet minder, het aantal kilo’s zeer zeker wel!  


Februari 2019 - Jacco, ondernemer Resultaat: 17 kilo in 3 maanden tijd

Nadat ik 10 jaar geleden gestopt was met roken smaakte mijn eten en drinken weer lekker. Het gevolg was dat ik langzaam maar zeker zwaarder werd. Van 95 kg zoetjes aan naar 115 kg! Verder niets aan de hand maar ik merkte dat ik me er toch niet lekker bij voelde. Toch een lomp en zwaar gevoel. Wanneer er met regelmaat een opmerking geplaatst wordt van 'ie ziet’r best uut' dan weet je dat men eigenlijk bedoelt: 'je wordt dik!' Daar wilde ik vanaf.  

Toen ik Rian hoorde praten over het coachen van mensen bij het afvallen kwam de gedachte bij mij op… misschien moet ik dat ook doen.  

Maar ja, druk leven, weinig tijd en het belangrijkste de twijfel: is dat wel wat voor mij? Kan ik dat wel of wordt het een afgang…? Toch ben ik op gesprek gegaan en toen bleek dat ik niet op water en brood hoefde maar dat het vooral een kwestie is van ander(s) eten. Meer regelmatig fruit, meer groente, wat minder aardappels en wat zuiniger met een biertje en nog wat van die op het oog kleine, onbelangrijke dingen.  

En?  

Elke week een halve kilo eraf. Met gemak! Mijn broodtrommel is zwaarder dan voorheen doordat ik nu allerlei gezonde lekkernijen meeneem. Helemaal prima! Mijn bord eten is net even anders gevuld en ik schrap niet de pannen meer leeg voor een tweede bord.  

Nu ben ik ruim 3 maanden verder en de weegschaal zegt: 98 kilo 😊 Rian heeft mij op een simpele en doeltreffende manier geleerd om anders te eten en te drinken. Het is er eigenlijk lekkerder op geworden en je komt niets te kort. Geen dieet, geen kwakzalven maar gewoon reëel blijven en naar je doel werken.  

Doordat ik mezelf heb aangeleerd beter te kijken naar wat en hoeveel ik eet lukt het me prima om het gewicht te managen.  

Het heeft me alleen wel een aantal nieuwere (kleinere) overhemden gekost maar ik ben 'bere-trots' op mijn bereikte doel. Ik blijf onder de 100.  

Dank je wel Rian! 


Januari 2019 - Geertrui Resultaat: 13,2 kilo in drie maanden tijd 

Steeds weer nam ik me voor: 'vanaf vandaag ga ik echt minder eten, niet meer snoepen etc.' Ik had mijn kinderen afgelopen zomer beloofd een keer een jurk te kopen. Maar daarvoor wilde ik eerst 5 kilo wilde afvallen. Maar zodra ik een dag na de start voor de eerste keer de mist in ging, en toch ja zei tegen dat stuk taart, of toch die koekjes at bij de koffie….waren ook gelijk alle remmingen weer weg. En ik baalde er van! Ik kon mijn belofte niet inlossen!!  

Baalde van mijzelf en mijn lichaam. Ik wist ook: ik beweeg genoeg, dan zal er wel echt teveel mijn mond ingaan. Ik wist dus zeker dat er in mijn voedingspatroon de winst te halen was. Na meerdere keren op eigen kracht veel te zijn afgevallen, besloot ik dit keer. “Ik wil het roer voor ALTIJD om”. En ik wilde iets wat past bij mijn drukke leven (dus niet met tupperware bakjes gevuld met sla naar het werk) en ik wilde heel graag brood blijven eten.  

Rian gaf mij inzichten en tools ( super app) om zelf een realistisch inzicht te krijgen in, wat ik at en wanneer. Maar ook inzichten in de juiste voeding. Met wat, in mijn ogen, kleine aanpassingen eet ik nu gezond, gevarieerd en heb ik de hele dag een goed energie level. Geén 4 uurs dip meer. 

Ik ben tijdens deze 90 dagen begeleiding 13, 2 kilo afgevallen, en voel me super fit. Ik krijg vaak te horen: “welk dieet volg jij?” Nou: GEEN!! Ik houd bewust bij wat ik eet en wanneer, ik plan de dag(en) vooruit, en ja ik heb zelfs roseetjes gedronken en oliebollen gegeten. Want dat is pas gaaf, jij bepaald zelf wat je eet (en wanneer) en je mag alles eten. Alleen kies ik nu bewust gezond en wil ik heel veel dingen niet eens meer eten.  

Mijn droombeeld was, mezelf weer in mijn trouwjurk voor mijn 40 ste…en dat heb ik al bereikt! Yess…  

Rian heeft mij inzicht gegeven, alternatieven aangereikt en mij tools gegeven zodat ik mijn leefstijl heb kunnen veranderen!! En ik weet zeker….voor ALTIJD!


November 2018 - JB, coach Resultaat: 10,2 kilo in drie maanden tijd 

Snaaien als grootste valkuil  

Snaaien na werktijd en voor het avondeten was mijn grootste valkuil, wat eten betreft. Ik wist dat ik hier kilo’s mee verzamelde, echter de lekkere trek was erg aanwezig. Lang dacht ik dat ik de kilo’s kon beheersen. Ergens was er een punt dat het me ook niet meer echt interesseerde, totdat…tja, ik weet niet wat de trigger was. Wel wist ik dat ik me niet als een olifant wilde voelen en daar ging de knop om.  

Okay, ik ga met mijn eetgewoonten aan de slag, echter het moment om te beginnen kwam steeds niet goed uit. Toch op een gegeven moment de telefoon gepakt en Rian gebeld. Zij was mij aanbevolen door iemand, die een prachtig resultaat behaald had met het verliezen van gewicht en een duurzame aanpak.  

Mijn eerste gesprek was bedoeld om te ontdekken of we een wederzijdse klik hadden. Rian vertelde haar werkwijze en ik vertelde wat ik wilde bereiken en het liefst ook zo gemakkelijk/eenvoudig mogelijk. Eenvoudig/gemakkelijk wil zeggen: boodschappen doen bij 1 supermarkt en een maaltijd per avondeten koken. Ook had ik een grote wens om niet met voedingssupplementen in de weer te gaan, omdat dit voor mij niet duurzaam was. Daarnaast had ik nog wat noten op mijn zang. Oei, dat zou echt een uitdaging worden! Aan het eind van het gesprek hebben we tegen elkaar gezegd dat we zouden gaan samenwerken. Ik besefte dat ik de lat hoog heb gelegd en dat vooral ik aan de slag zou moeten…  

In 90 dagen heeft Rian mij rustig en motiverend aangegeven wat de rol van vetten, eiwitten, koolhydraten en andere voedingselementen als zout en kruiden bewerkstelligen, waarom ze al dan niet nodig zijn en in welke vorm en hoeveelheid. Soms leek het een bekend verhaal, echter mij ging het om de samenhang in deze verhalen en wat het voor mijn eetpatroon en gewicht betekende. Dit was een grote winst. Feitelijk kon ik alles eten, echter ik werd mij bewust van de gevolgen en hoe ik hier op kan reageren.  

Met een app houd ik nu al maanden mijn voeding bij, waardoor ik trends kan zien en kan (bij)sturen waar nodig. Rian heeft me geleerd aan welke knoppen ik kan draaien om kilo’s te verliezen en mijn huidige gewicht vast te houden. Ik ben hier heel blij mee. Na 90 dagen was ik bijna 10 kilo kwijt en heb ik een BMI die gezond aanwijst. Daarnaast wist ik door de verschillende metingen van een prachtige weegschaal, dat ook binnenin mijn lichaam er een gezonde balans was in spiermassa en vetten. 

Aan de buitenkant ben ik heel tevreden met het resultaat, ik draag nu weer strakke kleding. Die moest ik wel kopen, want al mijn skinny’s waren baggy’s geworden en mijn shirt waren al wijd en vielen nu als vodden om mijn schouders. Had ik dit resultaat alleen kunnen bereiken? Ik denk het niet. Tijdens de coachgesprekken, was ik degene, die hard voor mezelf was; Rian was veel milder en wist blijkbaar dat het toch wel goed zou komen. Ik heb de coachgesprekken nodig gehad om door te zetten en resultaten te zien en er blij om te zijn.  

Ook na de 90 dagen ben ik de app blijven gebruiken om bewust bezig te blijven met mijn voeding. Ik hoop dat ik het echt kan vasthouden om de ingeslagen weg door te blijven lopen. Het voelt goed en ook zie ik de verleidingen. Nog steeds sta ik met een brede lach elke morgen op de weegschaal, de bijna 10 na 90 dagen is ruim 11 kilo geworden, waardoor ik wat ruimte heb om te schommelen met het gewicht. Gaan er nog een paar kilo’s af, dan is dat niet erg, maar een paar kilo erbij zou ik wel erg vinden. Ik verwacht dat dit met mijn nieuwe eetgedrag niet zal gebeuren.  

Ik raad een ieder, die kilo’s wil afvallen aan om eens in gesprek te gaan met Rian van Mooi Gewicht. Zij helpt je vast ook om aan die knoppen te gaan draaien, waardoor dit lukt. Gewoon met gezond eten uit de supermarkt en zonder extra poedertjes, drankjes of andere supplementen. Je doet het zelf en haar rustige en motiverende manier van coachen is hierbij heel helpend, evenals de voedingsleer en de effecten van voeding op je lichaam.  

Als je begint, doe het met overtuiging en wilskracht: met de ondersteuning van Rian gaat het dan vast lukken. Succes!!!!  


April 2018 - Sylvia Resultaat: 4,7 kilo (7% van het lichaamsgewicht) in drie maanden tijd 

Ik liep er tegenaan dat het afvallen niet opschoot. Door de weeks hield ik me goed aan ‘mijn’ richtlijnen, maar in het weekend was het toch weer te los waardoor ik per saldo bleef hangen. Door de begeleiding van Rian heb ik het inzicht: wat wel en wat niet handig is te doen en op basis daarvan maak ik keuzes. Ik heb veel meer richting en focus, ook in combinatie met de app. Er kan gewoon heel veel, ook wat extra’s maar wel bewust. Je moet het zelf doen en ook gemotiveerd zijn. De stok achter de deur werkte voor mij heel goed, het helpt om focus te houden, je wilt niet afgaan en het laten mislukken. Het succes maakt het leuk, ik word steeds fanatieker.  


April 2018, Danny. ondernemer in vloeren Resultaat: 8,1 kilo (7% van het lichaamsgewicht) in 3 maanden tijd 

Na het stoppen met roken is er 10 tot 15 kilo bijgekomen, in 1 jaar tijd ben ik een andere ik geworden. Het liep de spuigaten uit, zat niet lekker in m’n vel. Ik kom veel bij klanten, dan wil ik graag netjes en in mooie kleding voor de dag komen. Ik wilde niet meer met eiwitshakes en een streng eetschema aan de slag, maar graag afvallen met gezonde voeding in combinatie met sporten. Na het 90-Dagen-Programma zit er echt ritme in mijn eetpatroon: ik heb een heerlijk en voedzaam ontbijt ontdekt, ik lunch gezond en eet ’s avonds lekker met de pot mee. Het snoepen doe ik nauwelijks meer. In het weekend heb ik wel eens een snackdag, maar daarna pak ik ook weer gewoon terug. Ik weet goed keuzes te maken en het is heel goed vol te houden. Voorheen was het afvallen even flink knallen om er daarna weer genoeg van te hebben, dat heb ik nu totaal niet. Ik voel met lekker en goed.  


Januari 2018 Els, ondernemer in ICT Resultaat: 6 kilo (10% van het lichaamsgewicht) afgevallen in 3 maanden  

Ik zat met het probleem dat ik voor mijn gevoel al best gezond at, niet zo veel snoepte, maar toch gingen ik de kilo’s die graag kwijt wilde, er maar niet af. Ik wilde ook niet gebruik gaan maken van een crashdieet of andere gekke dingen, maar ik wilde eigenlijk mijn eetpatroon op orde krijgen. Weten wat gezond is en wat niet. Dat is de reden dat ik een afspraak heb gemaakt bij Rian. En zij heeft me controle gegeven over mijn eigen gewicht. Ik ben me nu veel bewuster van het effect dat sommige voeding heeft op mijn gewicht, waardoor ik bewustere keuzes maak om iets wel of niet te eten. En ik weet nu ook hoe ik mijn gewicht onder controle kan houden. Loop ik even uit de pas, dan weet ik wat ik moet doen om mijn gewicht weer goed te krijgen. En dat geeft een heel erg goed gevoel, want daardoor kan ik nog steeds genieten van een taartje of iets anders minder gezonds. En dit allemaal met maar een kleine aanpassing op mijn eetpatroon, ik weet nu waar ik op moet letten als ik de etiketten in de supermarkt lees, welke voedingstoffen goed, zijn welke niet. Hiermee heb ik niet alleen mijn gewicht onder controle, maar eten mijn gezin en ik ook nog eens veel gezonder.  


Januari 2018 Janneke, marketing en communicatieprofessional Resultaat: 5,6 kilo (8% van het lichaamsgewicht) in 4 maanden

ik had niet verwacht dat ik dit gewicht ooit weer aan zou aantikken! Maar super blij mee! Mijn laarzen gaan weer dicht, durf weer strakkere kleding aan omdat mijn buik zoveel minder dik is, Resultaat: 5,5 kilo in 2 maanden afgevallen (7% van het lichaamsgewicht).  

  • Ik kon het niet goed volhouden. Vaak na één of twee weken gaf ik de moed alweer op. Ik miste iemand die mij motiveerde om wél door te blijven gaan voor het optimale resultaat.  
  • Mijn grootste winst is de consequente begeleiding plus de beruchte weegmomenten, aandacht voor voeding vanuit een ander perspectief (koolhydraten, eiwitten etc.), de app die alles inzichtelijk maakt.  
  • Ik raad mensen jou aan als ze hetzelfde als mij ervaren. Dat betekent: niet kunnen doorzetten voor een langere periode, dus snel opgeven. Je denkt: ‘het gaat de goede kant op, dat tussendoortje of die vette hap kan nu wel weer’. Het sluipt er dan toch weer snel in en voor je het weet zit je weer in het oude patroon. Daarnaast ben je makkelijk te bereiken (laagdrempelig) en motiveert om juist wel op het juiste spoor te blijven.  
  • Ik heb super veel gehad aan je voedingsadviezen. Wanneer je toch trek hebt en niet gelijk iets minder gezonds tot je wilt nemen. Je kwam met praktische tips en tricks, daar had ik heel veel aan. Vooral omdat ik rekening moest houden met mijn hectische gezinsleven 

Maart 2018 Rene, eigenaar advieskantoor Resultaat: in 7 maanden 14,6 kilo (13%) afgevallen.  

Deze leefstijl bevalt me wel, het was eigenlijk gewoon genant wat ik voorheen deed. Ik sta fitter op, ga fit naar huis, het geeft een goed gevoel, voldoening als ik het netjes heb gedaan.  


Februari 2018, Martine, manager Resultaat: 3 kilo (5%) in 5 maanden tijd 

ik heb een vast ritme gekregen, voorheen pakte ik telkens dingen, had het gevoel dat ik steeds wat moest eten. Dat gevoel is nu weg. Ik weet precies wat en hoeveel ik kan eten, ik eet gezond en kies bewust. Het voelt absoluut niet als lijnen of als een dieet, het is echt waardevol en leuk! Ik ga het gewoon redden.


Januari 2018 Cor, ondernemer Resultaat 6,6 kilo (8%) in 3 maanden tijd 

Ik heb bij haar een traject gedaan waar ik heel erg enthousiast over ben…. Wat mij vooral enthousiast maakt is de pragmatische aanpak. Zoals je zult zien op haar website helpt ze vooral ondernemers en drukbezette professionals.  

Het resultaat dat ik heb behaald had ik zeker niet zonder haar hulp behaald. Daarnaast weet ik voor mij zelf dat ik doordat ik het traject bij haar heb gevolgd niet snel zal terugvallen, ben me nu namelijk veel bewuster geworden van mijn eten en mijn gewicht en wat e.e.a. met mijn gezondheid deed. Mijn energie niveau is na dit traject met Rian vele malen groter en ik zit beter in mijn vel.  

Kortom ik ben enthousiast en zou anderen zeker ook deze ervaring gunnen.  


Mei 2018, Dennis, ondernemer 

“ik heb geleerd om vooruit te denken en te anticiperen op wat gaat komen, mooi proces om mee te maken. Ik maak nu veel bewuster keuzes in wat ik eet. Ik ben in 2 maanden tijd 7,5 kilo kwijt.”  


September 2018, een hele gelukkige en tevreden cliënt

In de afgelopen jaren door een aantal emotionele privé omstandigheden en de gevolgen daarvan ben ik langzaam toegenomen in gewicht doordat ik een echte zoals ze dat noemen, emo-eter ben. Ik zat daardoor dus ook totaal niet lekker in mijn vel. Langzaam aan kwamen er steeds meer kilootjes bij en na verloop van tijd kwam ineens het besef dit kan zo niet langer!! 

Maar natuurlijk dacht ik dat zelf wel even te kunnen. Even een paar weekjes wat laten staan dan gaat het vast wel vanzelf en verdwijnen die kilo’s weer.Dat kan ik zelf wel en heb ik geen hulp bij nodig!! Dat lukte natuurlijk voor geen meter.  

Doordat ik Rian en Mooi Gewicht al langer kende en ze heel enthousiast met een hele leuke training/coaching kwam over anders eten en hoe je dat aan moet pakken, werd ik nieuwsgierig wat dat dan inhield en ben ik een ochtend naar haar toegegaan om deze coaching te volgen en om te kijken of dat wat voor mij was.  

En daar ging eindelijk de knop om. Rian geeft je echt het gevoel dat je het kan, of je nou veel of weinig kilo’s kwijt wil. En dat je gewoon alles kan blijven eten alleen op een andere manier en andere combinaties. Geen honger lijden dus en geen ingewikkelde diëten of moeilijke gerechten. Maar gewoon eten met het hele gezin. Dankzij het duwtje dat zij je geeft heb je echt het gevoel dat je het kan zonder het idee te hebben dat je op dieet bent. Een enorme boost dus ook voor je zelfvertrouwen.  

En het is gelukt! Vele kilo’s lichter en met een enorm dosis zelfvertrouwen dat het mij gelukt is voel ik mij sterker, zelfverzekerder maar vooral ook fitter en gezonder. Zonder Rian was mij dit echt niet gelukt.  

En hoe nu verder. Dat is het fijne bij Mooi Gewicht. Door de handvatten die Rian je geeft weet ik zeker dat het op gewicht blijven door goed en gezond te eten ook geen lijdensweg wordt waardoor ik in het oude patroon verval. Alles wat Rian jou leert over goed en gezond eten maar ook afvallen is duidelijk, overzichtelijk en voor iedereen haalbaar. En weet je het even niet meer.... ook dat doet ze goed. Even een opbeurend gesprek over waar het even niet lukt en hoe je dat kan verbeteren en je gaat weer vol goede moed verder.  

Dus wat mij betreft echt een aanrader voor je gezondheid maar zeker ook voor je zelfvertrouwen. Rian mijn dank is groot. Liefs van een hele gelukkige en tevreden cliënt.


"Met Mooi Gewicht heb ik geleerd om bewust met mijn voeding om te gaan en vooral zelf keuzes te maken, op een hele gezonde manier. Ik ben in totaal 12 kilo afgevallen en voel me superfit!" 


"De structuur van Mooi Gewicht, de inzichten die ik opdeed en het huiswerk dat ik meekreeg, maakten het afvallen een spannend spel om te doen. Rian is deskundig en heeft geen oordeel. Na exact 3 jaar ben ik nog steeds slank (en dat is 19 kilo lichter) en ben ik de beste versie van mijzelf. " 

september 2017, Jeroen Reinders. mede-eigenaar en makelaar bij Reinders Huizen en Hypotheken www.makelaarinapeldoorn.nl

Socialmedia-posts van Jeroen tijdens het 90-dagen-programma  

Jeroen Reinders voelt zich vastberaden bij Mooi Gewicht - Rian Klein Koerkamp. - 29 mei 2017 · Apeldoorn · En we gaan beginnen! Dank je Rian Klein Koerkamp van #mooigewicht nu 98kg en #benerklaarmee 🤢  

Jeroen Reinders voelt zich vastberaden bij Mooi Gewicht - Rian Klein Koerkamp. - 21 juni 2017 · Apeldoorn Op #supermarktsafarie met coach Rian Klein Koerkamp van @mooigewicht #afvalmodus #bewustwording  

Jeroen Reinders voelt zich gemotiveerd bij Mooi Gewicht - Rian Klein Koerkamp - 20 september 2017 · Zoek de kilo’s! 115 dagen en 13 kilo later onder streng toezicht van Rian Klein Koerkamp van www.mooigewicht.nl #blijmee 💪🎈

februari 2018, Bernhard van Riessen. Regio Directeur BNI Arnhem - Apeldoorn - Achterhoek. www.bni-arnhemapeldoorn.nl


Beste Rian,  

Een paar maanden terugvroeg jij in je wekelijkse presentatie naar sporters die willen afvallen. Ik dacht laat ik dat maar eens proberen, aangezien ik daar moeite mee had, ondanks intensief sporten (Triatlons).  

We gingen aan de slag en ook al duurde het een aantal weken, we vonden de knoppen die bij mij nodig waren om de kilo's te verliezen. Jouw grondige aanpak en volharding hielpen mij grip te krijgen op mijn eetpatroon. Jij gaat voor 100% resultaat en dat spreekt mij aan. Geen inspanningsverplichting maar een resultaatverplichting.  

Rian hartelijk dank en ik kan je van harte aanbevelen.  

Bernhard van Riessen. Regio Directeur BNI Arnhem - Apeldoorn - Achterhoek.

Jeroen en Rian in een Facebooklive waarin ze terugkijken op de zojuist afgeronde begeleiding in het 90-Dagen-Afvalprogramma

Ellen en Rian in een Facebooklive waarin ze terugkijken op de zojuist afgeronde workshop "Zet de knop om en val af" 

© | Mooi Gewicht | Privacyverklaring