GRATIS receptenbundel
"Rian’s 28 favoriete maaltijden voor een gezonde leefstijl zonder dieet."

Wil jij voor de komende vier weken een slank en gezond antwoord op de vraag ‘wat eten we vandaag?’

Meld je direct aan voor mijn gratis bundel. Je ontvangt dan ook regelmatig tips en adviezen per e-mail voor een slanker lijf en een fitter gevoel.

Download hier

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar mijn Privacyverklaring.


Herken je dit?

Je wilt dolgraag de kilo’s kwijt, zodat je meer energie hebt, je lekkerder in je vel zit en je ook gezond blijft.
Je weet heel goed dat een crashdieet niet de oplossing is. Ook alle diëten die je hebt gedaan, waarbij er van alles moest en weinig mocht, zijn geen optie meer voor je. Het is simpelweg niet vol te houden. Je wilt gewoon normaal blijven eten en ook lekker kunnen genieten.
Maar hoe doe je dat dan als je wilt afvallen? Door te beginnen met één ding en dat doen we met de belangrijkste maaltijd van de dag. Die geef je hiermee direct een gezonde en slanke boost zonder dat je op dieet gaat.

Dit is ook zoals ik het doe

Ik blijf er al tientallen jaren mee op gewicht. En nee, ik ben niet het type dat alles zonder na te denken kan eten en dan geen gram aankomt. Sterker nog, als ik dat doe ben ik in no time weer 13 kilo zwaarder. En dat is het laatste wat ik wil. Ik wil op gewicht blijven (met 58-60 kilo bij 164 cm lengte helemaal prima), omdat ik me daar lekker bij voel én ik wil gezond blijven. Dus let ik op en eet ik goed en gezond en beweeg ik lekker.

Begin 2013 ben ik mijn hart gaan volgen en ben ik gestart met mijn praktijk MooiGewicht. Ik doe nu wat ik het allerliefste doe: andere mensen leren hoe ze met gewoon, normaal en gezond eten voor eens en altijd af kunnen vallen. Zodat ze gezonder en slanker worden. Zodat ze weer kunnen stralen in hun favoriete kleding en vol trots naar zichzelf in de spiegel kunnen kijken. Net zoals ik dat zelf kan. Als mensen mij dan vragen ‘hoe doe jij dat dan?’ en ik laat zien wat ik eet, dan is dat gegarandeerd een eyeopener: dit kan ik dus gewoon eten? Ik mag dit allemaal?

Als het voor mijn klanten een eye-opener is, dan is het waarschijnlijk ook voor jou heel waardevol.
Ik deel daarom gratis mijn 28 favoriete recepten. Het is een greep uit mijn verzameling recepten, waarmee ik slank ben geworden én blijf, die lekker zijn en die iedereen hier in huis eet (ja, ook onze dochters van 14 en 10).

Wil jij gezond en lekker eten zonder gedoe en ook afvallen?

Laat hier je naam en e-mailadres achter en download nu mijn gratis bundel met mijn 28 favoriete recepten voor gezond en slank avondeten. Je ontvangt dan ook wekelijks mijn tips die zorgen voor een Mooi Gewicht zonder dieet.