Word slanker, voel je fitter en gezonder

Ben jij er klaar voor om nú in actie te komen en werk te maken van gezonder eten? Ben jij er klaar voor om straks slanker, fitter en met meer energie de dag door te komen? Maar zie je op tegen het gedoe met allerlei boodschappen, ingewikkelde recepten en weer een nieuw dieet?

Klaar om nú in actie te komen? Reserveer dan vandaag nog je stoel. Ik heb een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Wat houdt de workshop in?

Herken je dit? 

  • Je bent al wel een tijdje helemaal klaar met die kilo’s die je er eigenlijk af wil hebben, je weet ook heel goed waar de schoen wringt, maar ja…doe het allemaal maar eens.  
  • Je neemt je voor om op maandag met je strakke regime van 3x per week sporten te beginnen en ’s avonds niet meer te snaaien, maar dat houd je hooguit 2 weken vol.  
  • Je bent druk met je bedrijf of je werk, je gezin, alle sociale verplichtingen, als je naar je agenda kijkt dan zit er simpelweg geen rustige periode in waarin je ongestoord je dieet kunt volgen. Er is altijd wel wat.  
  • Je ziet het al voor je hoe je over een maand zit te balen van jezelf en je gebrek aan discipline. Herkenbaar? 


Dan is deze workshop ‘Food4Health’ een echte aanrader voor jou. De manier om nu eens echt goed in actie te komen. Ik deel in deze workshop hét recept om gezonder te gaan eten, zodat je de kilo’s dit keer wel kwijtraakt. Het recept is eenvoudig, lekker praktisch en vooral gezond. Je ontdekt hoe je gewoon, normaal kunt blijven eten en toch af kunt vallen.  

Het is gebaseerd op mijn bewezen succesvolle methode die laat zien dat een druk bestaan, gezond eten, afvallen en op gewicht blijven heel goed te combineren zijn, zonder streng dieet met allerlei verboden producten.

Deze methode zorgt ervoor dat ik zelf al meer dan 25 jaar op gewicht blijf. Ik weet als geen ander hoe het voelt om te zwaar te zijn, weinig energie te hebben en daardoor niet lekker in m’n vel te zitten. Dat ligt gelukkig al jaren achter me en Inmiddels is het mijn vak geworden om mensen te begeleiden bij het afvallen. In de afgelopen 7 jaar heb ik al heel veel mensen mogen begeleiden en dat is een feest. Het is niet het zoveelste nieuwe dieet, ik ben ook geen goeroe die met een nieuwe hype op de markt komt of iemand die met pillen, poeders of maaltijdvervangers werkt. Mijn aanpak is no-nonsense en vooral bewezen succesvol.  

Wat mag je verwachten van deze workshop? 

  • Aan het einde van de workshop heb je een glashelder doel waar je naar toe werkt, het is jouw ‘road to…’ vul maar in. Het maakt niet uit of je nu gezonder wilt eten, wilt afvallen of juist niet, zonder doel kom je nergens.  
  • Maar nog veel belangrijker: je weet precies wat je moet doen om daar te komen en het dit keer voor jou te laten werken.  
  • Je leert wat je het beste kunt eten om een vliegende start te maken, maar ook met welke voeding dat minder goed lukt en waarom dat zo is. Ik laat je door de bomen het bos weer zien als het gaat om eten in combinatie met gezondheid en gewicht. 
  • Je maakt op basis daarvan zelf de keuzes zodat jij je doel haalt. Ik help je daarbij zodat je de snelste weg naar je bestemming pakt en niet de toeristische route. Je maakt gebruik van mijn jarenlange kennis en ervaring op dit gebied, die deel ik met alle plezier. Ik weet wat supergoed werkt, ken ook de valkuilen en hoe je die omzeilt. Kortom, ik wijs je de weg en jij maakt je eigen keuzes. Wel zo fijn toch? 
  • Je gaat vol inspiratie, vertrouwen en met je eigen, persoonlijke actieplan naar huis. In dat actieplan staat wat jij precies gaat doen om jouw doel te halen. De knop is om! Je kunt echt direct aan de slag zodat je de eerste resultaten binnen no-time ervaart.  

Inschrijving sluit over

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Wat is Mooi Gewicht...  

De workshop is gebaseerd op mijn succesvolle methode die laat zien dat een druk bestaan, gezond eten, afvallen en op gewicht blijven echt heel goed te combineren zijn. Deze methode zorgt ervoor dat ik zelf al meer dan 25 jaar op gewicht blijf. Inmiddels is het mijn vak geworden en heb ik in de afgelopen 6 jaar in mijn praktijk Mooi Gewicht al heel veel mensen mogen begeleiden. Ze vallen af, maar nog veel belangrijker: ze voelen zich door gezonder te eten veel fitter en zitten lekkerder in hun vel. Ik vind het fantastisch om dat te zien.  

MooiGewicht is niet het zoveelste nieuwe dieet, ik ben ook geen goeroe die met een nieuwe hype op de markt komt of iemand die met pillen, poeders of maaltijdvervangers werkt. Gewoon de goede dingen gaan doen op een manier die voor jou werkt, dat is waar het om draait. Ik help je daarbij.

Praktische informatie

Woensdagavond 9 oktober van 19.30 tot 22.00 uur 

Investering: € 57,- incl. BTW 

Klaar voor een flinke boost van je gezondheid? Reserveer dan vandaag nog je stoel. Ik heb een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!